pussy xxnx
fuq hd

Liedteksten en gedichten

Liedjes in elk genre
Het schrijven van liedteksten is mijn favoriete bezigheid. Ik schrijf in opdracht voor koren, bands en artiesten. Dit kan op een bestaande melodie of een nog te componeren stuk. Dan werk ik graag samen met een componist en/of arrangeur.

Hulp bij gelegenheidsteksten
Zit je met een tekst in je maag voor een jubileum, feest of welke gelegenheid dan ook? Liedje, gedicht? Ik help je graag!

Sint zat eens te denken…
En dan de jaarlijks terugkerende Sinterklaasrijm-stress… Niet meer nodig! Je mag mij natuurlijk vragen om jouw gedicht te schrijven, maar leuker is het om het toch zelf te doen. Ik kan je hierbij helpen en daarmee wordt het een soort miniworkshop ‘rijm en metrum’. Kijk in de agenda voor de vaste data, maar ook op afspraak sleep ik je door de wereld van chocolade letters.

Een zeer persoonlijk cadeau
Wil je voor de dag komen met een echt super-persoonlijk cadeau?
Wat dacht je van een Gedicht-in-opdracht-op-product:Mok op maat

  • Je kiest een product waar je het op wilt hebben. (mok, klok, shirt, magneet, broodtrommeltje… er is veel mogelijk! Vraag ernaar.)
  • Je laat mij een toepasselijk gedichtje schrijven voor degene voor wie het cadeau is. Uiteraard kun je ook zelf in de pen klimmen.
  • Eventueel kan er ook een afbeelding bij gedrukt. Denk aan een foto of een tekening.
  • Prijs: de kosten van het product + € 3,- als ik er een gedicht bij schrijf + eventuele verzendkosten.

Meer info nodig of heb je vragen? Neem contact op via het contactformulier of info@spelenmetwoorden.nl

beeg sex cute vag rubbing sapphic tastes.